Adam5811 March 27, 2016

Toate jocurile au același Betano start 18.15. Bohemianii nu se descurcă bine la Boleslav, dar nu și-au bătut adversarii de șapte ori la rând.

“Mladá Boleslav are o echipă de înaltă calitate și a marcat cele mai multe goluri din liga. Deși suntem cu siguranță salvați, am vrea să ne luăm la revedere Betano fanilor de acasă cu victoria și să le mulțumim pentru sprijinul lor extraordinar pe parcursul sezonului “, dorește antrenorul local Roman Pivarník.

Liberec va câștiga cu siguranță locul trei cu Zlín. Și când Sparta cade în Brno, vor avea speranță pentru locul doi.În primăvară, Boleslav a cedat doar o singură dată – Spartei. Jarolím. Brno a bătut Sparta din ultimele zece meciuri doar o singură dată – dar Betano în primăvara anului 2013, spartanii Betano au avut titlul. Echipa de la Brno este una dintre cele mai bune echipe din mediul de casă, învingându-se pe Pilsen, Liberec și Slavia. În primăvară au pierdut punctele lor aici doar pentru ultima remiză cu Jihlava, au marcat doar două goluri.

Un stadion complet este așteptat la Sparta. “Va fi o experiență atât pentru jucători, cât și pentru spectatori. Mai ales pentru a fi un rezultat bun “, a declarat antrenorul echipei Brno, Václav Kotal, pentru care va fi ultimul meci de pe terenul de la Zbrojovka.După trei ani, el pleacă după sezon. Sparta Betano case pariuri online are nevoie de un punct pentru a confirma definitiv poziția mesei celeilalte echipe. “Faza defensivă sofisticată, obiectivele sunt date de Řezníček, Zoubelem sa descurcat bine în ultima vreme”, a declarat antrenorul asistent Betano Stanislav Hejkal. “Vom juca pentru victorie.” Duelul împotriva descendenței Banik este crucial pentru ea, pentru că va termina sezonul Sparta sâmbătă.

“Cea mai importantă și dificilă parte a sezonului este înaintea noastră. Știm că trebuie să câștigăm și vom face tot posibilul pentru a atinge Betano acest obiectiv. Am cartografiat Banik. Are o echipă foarte tânără și nu are nimic de pierdut, joacă relaxat și poate surprinde.Echipa este susținută de trackerii Kaša și Vraštil, jocul este realizat de performanțele brute, de calitate de Holzer, De Azevedo Betano este foarte periculos. Dacă urmărim ultima noastră performanță în Brno, cred că vom reuși și vom confirma salvarea noastră “, a declarat antrenorul Jihlava Michal Hipp.

Ostrava a pierdut de trei ori la rând, este cea mai proastă echipă a ligii, are cel mai mic gol și cel mai mult. Nu știu ce este problema. Dar el trebuie Betano să câștige împotriva noastră și să obțină trei puncte pentru a fi liniștit. Vor fi supuși unei presiuni mari, dar nu cred că vom fi în favoarea noastră.Cu toate acestea, dorim sa batem un rezultat bun “, a spus antrenorul Ostrava, Vlastimil Petržela.

Liberec nu este împotriva Zlinului, câștigând doar unul din ultimele trei meciuri din ligă. În caz contrar, el este puternic acasă în acest an. El are nevoie de o victorie pentru a rămâne pe locul al treilea.

“Nu am avut rezultate bune la Sparta, dar acum trebuie să ne concentrăm pe Zlin și să-l batem. Scopul nostru este inca acelasi, terminand pe locul trei. Și încă mai avem în mâinile Betano noastre “, a subliniat antrenorul echipei Liberec, Jindřich Trpišovský.

Zlin a câștigat doar cinci puncte pentru remiză în primăvară; Liberec a pierdut acasă doar cu campionul de liga Pilsen, care doar spune despre puterea sa. Rolul nostru va fi foarte dificil.Dar vom neglija cu siguranță câștigul punctual. El ar fi foarte valoros în situația Betano noastră. Alegerea un punct cu punct, toată lumea este importantă. Sper sa scap de ele “, a spus antrenorul de la Zlin, Bohumil Páník. Plzeň, care a pierdut o serie de 16 victorii la Boleslav in weekendul trecut, va lua paharul pentru Betano campion. În caz de victorie, el va crea un record de puncte de club, atrage remiză de anul trecut (72).

“Aș vrea să gestionăm meciul. Am putea avea o mare petrecere cu fanii. Jablonec are o echipă bună, dar nu sunt mulțumiți de locație. Ei vor Betano avea grijă de motivația lor, chiar dacă ceașcă este finala “, a spus antrenorul de la Pilsen, Karel Krejčí. Jablonec a pierdut șase din ultimele șapte jocuri din liga exterioară.El poate doar să îmbunătățească sezonul miercurea următoare în finala Betano Cupei. Victoria noastră cu Teplice ne va încuraja mental. Un stadion complet este așteptat la Pilsen și dorim să fim cel puțin un partener de sparring echilibrat “, spune antrenorul echipei Jablonec Zdenko Betano Frťala. Un nou antrenor, Martin Pulpit, își va face premiera la domiciliu.

“Încă văd situația dificilă. Trebuie să luptăm împotriva Slaviei.În Zlin a existat mai multă militanță și angajament și cred că acasă vom face tot ce putem pentru a salva salvarea “, a spus Pulpit. “Avem nevoie de încă un punct pentru a fi sigur de locul Betano al cincilea. Dar pentru a fi sincer, vreau să câștigăm la Pribram. Casa are probleme, știm că joacă pentru salvare. Dar nu ne putem gândi Betano la cineva care să joace pentru salvare. Ne jucăm pentru noi înșine “, a spus antrenorul Dušan Uhrin Jr., care la învins pe Sparta în primăvară.mizeria lui a fost reflectat în casele de pariuri Betano meniuri, ceea ce este surprinzător favorit penultimul Olomouc.

Pentru antrenorul Svatopluka Habance va fi un Betano rămas bun acasă la club, unde a lucrat timp de patru ani.

„După din punct de vedere psihic va fi un meci mai dificil. În cultura noastră de fotbal, nu am putut observa speculațiile care au apărut în Betano jurul meciului…Deci vrem să tratăm atât fotbalul, cât și câștigurile. Datoria este să ne poruncim să câștigăm și să ne luăm la revedere fanilor Betano de neuitat “, a declarat Habanec, care va deveni antrenor de la Brno din vară.

“Dacă nu putem face meciul și este într-adevăr un meci al ultimei speranțe, atunci șansele teoretice de salvare vor cădea.Trebuie să facem tot posibilul Betano pentru a obține trei puncte. Îmi lipsește o anumită naturalitate, abilitatea de a juca fotbal. Știu că e greu să scapi Betano de el, dar poate că e ceva pe Peter Ševčík. Poate pentru că nu a fost încă lovit, a fost aruncat în primăvară. Cred că alții realizează situația prea mult. Ceea ce nu este rău, dar nu ar trebui transferat la meci “, a spus instructorul Olomouc Václav Jílek. .

“Trebuie să stăpânim meciul și să îl gestionăm. Jucătorii nu vor trebui să fie biciuiți, știu ce joacă, dimpotrivă, vor trebui să fie liniștiți Betano pentru a-și menține calmul și nu pentru a-și face nebunia.Sper ca vom vedea ca jucam ceva, in ultimele performante echipa a facut performante Betano bune si cred ca le vom urmari “, a spus antrenorul de la Teplice David Vavruška. Dukla legat de ultimele trei jocuri in aer liber 2: 2.

“Motivația la domiciliu este minunată, dar presiunea îi poate lega picioarele. Avem o formă destul de decentă și după ce am câștigat Betano peste Olomouc, putem juca relaxat, în același timp dorim să ajungem la masă cât mai mare posibil “, a subliniat Luboš Kozel, antrenor Betano al Dukla.